Вітаємо вас на «Це я». Це ваш перший запис, для зразку. Ви можете його відредагувати, видалити, зробити приватним (таким, що знати про нього і побачити можете тільки ви), або закрити паролем. Після цього наповнюйте свій сайт!

Вы можете організувати його у вигляді блогу (щоденник, журнал — при цьому записи розташовуються за датою їх створення — найсвіжіші вище, їх можливо згрупувати по категоріях (рубриках), додати тегі; або як сукупність сторінок — які не впорядковуються по датах; або використовувати і сторінки, і записи одночасно. Можна додати зображення, завантажуючи їх в блог з свого комп’ютера або за допомогою тега зображення IMG (якщо воно вже в інтернеті), або легко розмістити відразу декілька зображень — галерею. Плагіни (доповнення) розширюють можливості вашого сайту, наприклад, дозволяють легко встроїти відео, музыку, створити опитування, анкету або контактну форму.

Якщо у вас вже є блог в іншому сервісі, ви можете перенести його записи в ваш новий блог в «Це я» в розділі “Інструменти” — “Імпорт” за допомогою файла експорту або будь-якого файлу формата RSS 2.0.

На вашій головній сторінці, за замовчуванням, будуть відображатися декілька самих свіжіх записів. Але якщо вам потрібно, щоб головна сторінка мала постійний зміст, ви можете настроїти це, призначивши одну з сторінок початковою.

Приємного блогінгу!

Привіт світ!

1 коментар до “Привіт світ!

  • 29.05.2017 о 16:11
    Постійне посилання

    Це зразок коментаря в WordPress. Ви можете відредагувати, приховати або видалити його. Коментарі — це можливість для читачів вашого блогу відреагувати на ваші записи, доповнити їх своїми думками. Ви можете керувати всіма коментарами, дозволити або заборонити коментувати деякі записи, вказати чи будуть коментарі очікувати на перевірку перед публікацією або ні.

Коментарі закриті.